fbpx

Om Care4Nature

Care4Nature blev grundlagt i 2008 ud fra et stærkt ønske om at forbedre tilstanden i den danske natur og højne naturkvaliteten
Om-care4nature-top-2

Om Care4Nature

Care4Nature blev grundlagt i 2008 ud fra et stærkt ønske om at forbedre tilstanden i den danske natur og højne naturkvaliteten

Om Care4Nature

Care4Nature blev grundlagt i 2008 ud fra et stærkt ønske om at forbedre tilstanden i den danske natur og højne naturkvaliteten. Dette bidrager vi til gennem ekspertviden indenfor fire hovedområder: bekæmpelse af Invasive arter, Naturpleje, Registrering af natur og Kursus.

Det er vores overbevisning, at den danske naturkvalitet kan forbedres i høj grad gennem effektive og vidensbaserede indsatser. Alt for mange steder er indsatsen på naturområdet utilstrækkelig pga. ineffektive eller fejlagtige metoder. Vi tilbyder komplette løsninger, som gavner naturens mangfoldighed samtidig med at de er resultatorienterede og langsigtede, og dermed også økonomisk effektive.

Vi påtager os både opgaver i form af rådgivning, registrering og kortlægning, planlægning af naturindsatser, indsatsplaner, bekæmpelsesplaner og invasive tilstandsrapporter , kurser i bekæmpelse af invasive arter og naturpleje, pleje af grønne områder samt komplette løsninger, skræddersyet til den enkelte opgave.

Hans-wernberg-portraet-care4nature

Virksomhedens daglige ledelse

Virksomhedens daglige ledelse varetages af Hans Wernberg, som har et stærkt team af underleverandører, som hovedsagelig står for de praktiske opgaver med naturpleje, rydning og bekæmpelse.

Hans, som er indehaver af Care4Nature, er uddannet biolog fra Københavns Universitet og grundlagde Care4Nature i 2008. Siden da har virksomheden været i vækst og har kunder i hele Danmark. Hans er en af landets førende eksperter i bekæmpelse af invasive arter og naturpleje og leder både rådgivningen og den praktiske udførelse af virksomhedens projekter.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on pinterest
Gem på Pinterest
Share on linkedin
Del på LinkedIn

Care4Natures kunder

Care4Natures kunder er staten, kommuner og private i hele landet.