Om Care4Nature

Care4Nature blev grundlagt i 2008 ud fra et stærkt ønske om at forbedre tilstanden i den danske natur og højne naturkvaliteten. Dette bidrager vi til gennem ekspertviden indenfor fire hovedområder: bekæmpelse af Invasive arter, Naturpleje, Registrering af natur og Kursus.

Det er vores overbevisning, at den danske naturkvalitet kan forbedres i høj grad gennem effektive og videnbaserede indsatser. Alt for mange steder er indsatsen på naturområdet utilstrækkelig pga. ineffektive eller fejlagtige metoder. Vi tilbyder komplette løsninger, som gavner naturens mangfoldighed samtidig med at de er resultatorienterede og langsigtede, og dermed også økonomisk effektive. Vi påtager os både opgaver i form af hjælp til planlægning af naturindsatser, kurser i effektivisering af bekæmpelse, pleje og registrering samt komplette løsninger, skræddersyet til den enkelte opgave.

Virksomheden består af fire akademiske medarbejdere, som er specialister i botaniske- og økologiske problemløsninger, samt et hold af praktiske medarbejdere, som hovedsagelig står for de fysiske opgaver med naturpleje, rydning og bekæmpelse.

Care4Natures kunder er kommuner og private i hele landet, men der er ingen tvivl om at markedspotentialet er endnu større, både offentligt og privat. Vi har en vision om, at opstarte underafdelinger i Jylland i løbet af de næste år.

Hans Wernberg

Hans Wernberg

  • Naturelsker og indehaver
  • Care4Nature er min livsdrøm. Jeg tror på, at det vi gør for naturen, gør en forskel
Hans er uddannet biolog fra Københavns Universitet og grundlagde Care4Nature i 2008. Siden da har virksomheden været i vækst og har kunder i hele Danmark. Hans er specialiseret  indenfor botaniske og økologiske problemløsninger og leder både konsulentdelen og den praktiske udførelse af virksomhedens projekter.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: 28 10 21 88
plant

Cookie politik

Ved at browse denne side, accepterer du vores Cookie politik Læs mere