fbpx

Træfældning

Træpleje udføres af vores dygtige arborister med stor erfaring i alle former for beskæring af træer, vanskelig træfældning og stormfald

Træfældning

Træpleje udføres af vores dygtige arborister med stor erfaring i alle former for beskæring af træer, vanskelig træfældning og stormfald

Træfældning

Er træerne i haven blevet for store eller har de taget skade af stormvejr, råd eller svamp? Er det gamle birketræ til fare for omgivelserne? Eller savner du bare lys og luft i din have? Så vil det være naturligt at få træerne beskåret eller fældet. Vi vurderer altid træfældninger individuelt, da der er mange faktorer at tage i betragtning og vi er også meget lydhøre for at bevare mest muligt af stammen, til gavn for insekter og fugleliv – hvem ville ikke elske at få besøg af spætten i det gamle træ?

Nogle træer kan du fælde selv, men det kan ikke anbefales, at du som haveejer selv går i gang med motorsaven og fælder dit træ. Det er ikke for sjov træfældning er klassificeret som et af Danmarks farligste jobs.

Det er ikke altid nødvendigt at træet fældes, meget kan løses med korrekt beskæring i form af kroneløft, soignering eller udtynding. Vi undgår helst at topkappe eller styne træet. Dette er en kortsigtet løsning, der afkorter træets levetid væsentligt og gør det sårbart for råd og svampeangreb.

Traefaeldning-4
Traefaeldning-2

Kronesikring og stabilisering samt rådgivning
Høje træer kan ikke altid vælte i fuld længde. Måske står de for tæt på bygninger eller el-kabler og kan derfor være særdeles besværlige at fælde. Når et træ skal fældes eller beskæres, gør vi det naturligvis med hensyn til underlaget og de nære omgivelser, så omkringliggende bebyggelse og beplantning bliver påvirket mindst muligt.

Desuden arbejder vi med kronesikring og stabilisering samt rådgivning og udarbejdelse af plejeplaner for træer og grønne områder. Så skal du have fældet et træ i boligforeningens udendørsarealer eller i din have kan vi hjælpe.

Vores medarbejdere er uddannet i alle træfældningens facetter, og foretager fældning af træer, klatring, nedfiring, liftarbejde – alt sammen med moderne og professionelt udstyr. 

Del på Facebook
Gem på Pinterest
Del på LinkedIn

Biodiversitet

Rydning

Naturpleje-slaaning-hoeslet-box

Slåning & høslet

Naturpleje-plejeplaner-box

Plejeplaner

Naturpleje-pleje-af-soeer-box

Pleje af søer

Naturpleje-byhaver-box

Naturhaver